Globales Post Hotel&Wellness din Liege

rue Hurbise, 160

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Globales Post Hotel&Wellness.

Detalii cazare

Această unitate de cazare oferă un total de 98 dormitoare. Acest hotel a fost ultima oară renovat în anul 2015. Reşedinţa include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeți. Pentru confortul oaspeţilor, Globales Post Hotel & Wellness oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există camere de oaspeţi în care vizitatorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Globales Post Hotel & Wellness. Totodată, acest hotel a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Clienţii vor aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite la Globales Post Hotel & Wellness. Hotelul oferă facilităţi de afaceri. Restaurantul proprietăţii oferă o bucătărie delicioasă şi un serviciu de excepţie. Globales Post Hotel & Wellness poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Globales Post Hotel&Wellness 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Liege?

1. Airport (Liege, Belgia)

12 km

2. Maastricht (Maastricht, Olanda)

27 km

3. Merzbrueck (Aachen, Germania)

41 km

4. Brussels Airport (Bruxelles, Belgia)

83 km

5. Moenchengladbach Apt (Dusseldorf, Germania)

85 km

6. Eindhoven (Eindhoven, Olanda)

86 km

7. Brussels S Charleroi (Bruxelles, Belgia)

86 km

8. International (Antwerp, Belgia)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Belgia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !