Glaserer Haus din Zell am See

Zell am See, Salzburg, Salzburg si imprejurimi, Austria

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Nume cazare de la furnizor: Hotel Glaserer Haus 3***

Localizare: Hotelul Glaserer-Haus 3* este o casa traditionala situata in centrul istoric al orasului Zell am See. Hotelul a fost recent renovat. Telecabina se afla la doar 200 de metri distanta. Piscina publica acoperita: 200 m. Magazin alimentar: 50 m. City Express: 200 m. Partia de schi fond: 3km. Aeroportul Salzburg: 80km. Hotelul este situat la o altitudine de 757 m, iar distanta pana la ghetarul Kitzsteinhorn este de 11 km. Statia de schi bus este la 50 m de hotel.   Facilitati hotel: Receptie, WLAN inclusiv in zona de restaurant, camera pentru depozitarea schiurilor, parcare: 6,50 euro/zi, restaurant, bar. Wellness:inclus: o mica zona de wellness cu sauna si camera de relaxare. Pentru copii: scaune speciale pentru opii, un singur pat pentru copii este posibil in camera. Animalele de companie: 5 euro/zi, fara alimente.
  Dotari camere: Camerele sunt recent renovate, cu  bai proprii cu dus/toaleta, uscator de par, TV cablu, WLAN inclus. In camere nu se fumeaza. Unele camere au balcon.
 

 Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi

Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai jos.