Gateway On Monash Boutique Hotel din Melbourne

630 Blackburn Road, Notting Hill

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Gateway On Monash Boutique Hotel.

Detalii cazare

Gateway on Monash Boutique Hotel este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Melbourne. Oferind o varietate de servicii și facilități, acest hotel vă furnizează totul să aveți un somn cu o noapte plăcută. Toate facilitățile necesare, inclusiv WiFi gratuit în toate camerele, curăţenie zilnică, aparat fax, şemineu, xerox, sunt la dispoziția dvs. Fiecare cameră de oaspeți este mobilat elegant și echipat cu echipament practic. Atmosfera pacifică a hotelului se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care sunt centru de fitness, saună, piscină exterioară, spa. Comoditatea și comfortul face ca Gateway on Monash Boutique Hotel să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Melbourne.

Nume cazare de la furnizor: Gateway On Monash Boutique Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Melbourne?

1. Moorabbin (Moorabbin, Australia)

9 km

2. Essendon (Melbourne, Australia)

28 km

3. Tullamarine (Melbourne, Australia)

36 km

4. Avalon (Melbourne, Australia)

59 km

5. Geelong (Geelong, Australia)

78 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp