Garni Hotel Argo din Belgrad

KRALJA MILANA, 25

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Garni Hotel Argo.

Detalii cazare

Cuibărită la 1200 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 10 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Vizitatorii se vor bucura de un sejur liniştitor şi odihnitor la Hotel Argo deoarece există un total de 12 camere de oaspeţi. Hotel Argo oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. Există o parcare la Hotel Argo. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot folosi de serviciul de transfer la aeroport. Delegaţiile pot dori să organizeze o întâlnire în această proprietate, ideală pentru călătoriile de afaceri. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Argo 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Belgrad?

1. Nikola Tesla (Belgrad, Serbia)

13 km

Care sunt conditiile de intrare in Serbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !