Garden Park Suites&Eventos din Tucuman

TripAdvisor, nota 4.5

Av. Soldati 330, Tucuman

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Garden Park Suites&Eventos.

Detalii cazare

Cuibărită la 600 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul se află în apropierea principalelor zone de distracție. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 15000 kilometru(i) de hotel. La 100 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Clienții vor găsi aeroportul la 10000 kilometru(i). Cele 77 dormitoare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Această unitate de cazare a fost renovată complet în anul 2014. Garden Park Suites & Eventos oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Garden Park Suites & Eventos oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Garden Park Suites & Eventos . Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Există un serviciu de transfer la aeroport extrem de convenabil pus la dispoziţie de reşedinţă. Toți oaspeții care stau la această proprietate vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa din incintă, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. Călătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. Vizitatorii nu trebuie să părăsească incinta pentru a se bucura de o mâncare delicioasă, întrucât proprietatea include o gamă variată de opţiuni culinare pline de savoare. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Garden Park Suites&Eventos 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tucuman?

1. Benj Matienzo (Tucuman, Argentina)

8 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !