Galileo Boutique Hotel din San Carlos De Bariloche

TripAdvisor, nota 4.5

Av. Antartida S/N, Base Cerro Catedral, Bariloche

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Galileo Boutique Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se găsește în Bariloche. Unitatea de cazare se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 11. 0 kilometru(i) de proprietate. Unitatea de cazare se află la 300 metri de pârtii. La 50 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 30. 0 kilometru(i). Proprietatea este la 3. 0 kilometru(i) de port. Numărul total de dormitoare este de 19. Această proprietate a fost recondiţionată în anul 2015. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă în spaţiile publice. Galileo Boutique Hotel oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. nullnullTotodată, Galileo Boutique Hotel a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Există un serviciu de transfer la aeroport special gândit pentru comoditatea oaspeţilor. Dacă simt nevoia să fie răsfăţaţi, oaspeții care stau la această proprietate pot profita de facilităţile de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Galileo Boutique Hotel oferă o gamă variată de activităţi şi opţiuni de divertisment ideale pentru cei care iubesc să facă sport sau care doresc pur şi simplu să se bucure mişcare în aer liber. O selecţie de specialităţi gastronomice pline de savoare sunt oferite în această reşedinţă fermecătoare. Galileo Boutique Hotel poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Galileo Boutique Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de San Carlos De Bariloche?

1. Bariloche Intl (San Carlos De Bariloche, Argentina)

23 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !