Full Moon Garden din Colombo

COLOMBO ROAD 754, 754

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Full Moon Garden.

Detalii cazare

Full Moon Garden Hotel cu cele 4 stele vă oferă comfort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Negombo. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. Folosiți cu curaj facilitățile hotelului, cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, servicii poştale, check in/check out privat. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, oglindă, camere nefumători, aer condiţionat, serviciu trezire dimineața pentru a asigura o noapte liniștită. Accesul la piscină exterioară, piscină (copii), grădină hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. Full Moon Garden Hotel este o alegere excelentă de unde puteți explora Negombo sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Full Moon Garden 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Colombo 2024?

Obiective turistice Colombo

Localitatea Cartagena

Catedrala St.Louis din Cartagina

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Colombo?

1. Bandaranayike Intl (Colombo, Sri Lanka)

31 km

Care sunt conditiile de intrare in Sri Lanka?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%