Four Seasons Riyadh At Kingdom Centre din Riyadh

11321 RIYADH BUSINESS DISTRICT P.O. BOX 231000

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Four Seasons Riyadh At Kingdom Centre.

Detalii cazare

Unitatea de cazare cuprinde un total de 249 dormitoare confortabile. Acest hotel a fost realizat în anul 2003. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Recepţia este deschisă 24/7. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Aceasta este o proprietate ecologică. Vizitatorii pot ajunge cu uşurinţă la aeroport graţie serviciului de transfer care le este pus la dispoziţie. Cei care stau în această clădire se pot destinde şi refugia de rutina de zi cu zi în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie aici. Vizitatorii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite în reşedinţă. Four Seasons Riyadh At kingdom Centre dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Unele dintre aceste servicii ale Four Seasons Riyadh At kingdom Centre pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Four Seasons Riyadh At Kingdom Centre 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Riyadh?

1. King Khalid Intl (Riyadh, Arabia Saudita)

27 km

Care sunt conditiile de intrare in Arabia Saudita?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !