Four Points By Sheraton Daning din Shanghai

1928 GONGHEXIN ROAD

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Four Points By Sheraton Daning.

Detalii cazare

Amplasat în Shanghai City, acest hotel încântător este ideal pentru familii. Situată la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Un total de 326 unităţi de cazare sunt disponibile în incintă. Această proprietate a fost ridicată în anul 2007. Vizitatorii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Cei care stau în această clădire se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această unitate de cazare. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Opţiunile de luat masa disponibile vin să completeze în mod armonios şederea oaspeţilor. Această unitate de cazare oferă o gamă variată de facilităţi întreţinere şi relaxare ideale pentru ca clienţii să se poată revigora fizic şi psihic. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile şi serviciile de afaceri şi de întâlnire care le sunt puse la dispoziţie pentru un plus de confort. Oferta de divertisment a proprietăţii se asigură ca nici un moment petrecut aici să nu fie plictisitor. Restaurantul proprietăţii oferă o bucătărie delicioasă şi un serviciu de excepţie. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Four Points By Sheraton Daning 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shanghai?

1. Hongqiao Intl (Shanghai, China)

13 km

2. Pudong Intl (Shanghai, China)

35 km

3. Nantong Airport (Nantong, China)

98 km

4. Wuxi Airport (Wuxi, China)

99 km

5. Suzhou (Suzhou, China)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !