Forriz Hotel Yogyakarta din Yogyakarta

Jalan HOS Cokroaminoto, No. 60

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Forriz Hotel Yogyakarta.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este situat în Molioboro. Situat la 1. 7 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii pot ajunge la mijloacele de transport public la 1. 2 kilometru(i) distanță. Călătorii vor găsi aeroportul la 8. 6 kilometru(i). Numărul total de unități de cazare este de 100. Această unitate de cazare a fost ridicată în anul 2017. Cei care stau la această reşedinţă pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Având în vedere că această reşedinţă dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Copiii pot fi acomodaţi în pătuţuri pentru bebeluşi (disponibile la cerere). Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Forriz Hotel Yogyakarta. Hotelul oferă facilităţi de afaceri. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Forriz Hotel Yogyakarta 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Yogyakarta?

1. Adisutjipto (Yogyakarta, Indonezia)

9 km

2. Adi Sumarmo (Solo City, Indonezia)

53 km

3. Achmad Uani (Semarang, Indonezia)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp