Foersterhof din Salzkammergut

Ried, 14

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Foersterhof.

Detalii cazare

Situată la 500 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 11000 kilometru(i) de proprietate. La 750 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Hotelul se află la 500 metri de cea mai apropiată plajă. Această proprietate dispune de 48 camere confortabile. Această proprietate a fost renovată complet în anul 2017. Spaţiile comune ale proprietăţii includ conexiune Wi-Fi la internet. Această unitate de cazare nu oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Există o parcare. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. O gamă largă de activităţi de interior şi exterior sunt disponibile la acest hotel. O selecţie de specialităţi gastronomice pline de savoare sunt oferite în această unitate de cazare fermecătoare. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Foersterhof 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Salzkammergut?

1. Wolfgang A Mozart (Salzburg, Austria)

33 km

2. Blue Danube (Linz, Austria)

78 km

Care sunt conditiile de intrare in Austria?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !