Focus Hotel Premium Bydgoszcz din Bydgoszcz

Bernardyńska, 13

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Focus Hotel Premium Bydgoszcz.

Detalii cazare

Un total de 88 camere de oaspeți sunt disponibile pentru confortul acestora. Focus Hotel Premium Bydgoszcz a fost construit în anul 2022. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Oaspeţii cu mobilitate redusă se pot caza la această unitate de cazare care asigură accesul cu scaune cu rotile şi care dispune de o serie de unităţi de cazare recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Toți oaspeții care stau la această proprietate și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Călătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. Vizitatorii îşi pot răsfăţa papilele gustative la restaurantul proprietăţii. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Focus Hotel Premium Bydgoszcz 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bydgoszcz?

1. Ignacy Jan Paderewski (Bydgoszcz, Polonia)

3 km

Care sunt conditiile de intrare in Polonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp