Fiesta Americana Costa Verde din Holguin

Playa pesquero

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Fiesta Americana Costa Verde.

Detalii cazare

Un total de 309 camere sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Având în vedere că această unitate de cazare dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. La acest hotel, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Cei care stau în această clădire pot profita de parcare. Aston Costa Verde Beach Resort este loial practicilor durabile ecologice. Se oferă o gamă variată de facilităţi întreţinere şi relaxare ideale pentru ca cei care stau în această clădire să se poată revigora fizic şi psihic. Persoanele mai active vor avea posibilitatea să practice numeroase sporturi şi activităţi în această reşedinţă. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Aston Costa Verde Beach Resort 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt conditiile de intrare in Cuba?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !