Fairmont Winnipeg din Winnipeg

2 LOMBARD PLACE

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Fairmont Winnipeg.

Detalii cazare

Situată chiar în centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Un total de 340 dormitoare sunt disponibile la Fairmont Winnipeg pentru confortul oaspeţilor. Această proprietate a fost renovată complet în anul 2010. Cei care stau la această reşedinţă pot naviga pe internet graţie accesului Wi-Fi disponibil în spaţiile publice. Fairmont Winnipeg oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Din nefericire, nu există camere în care vizitatorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Această reşedinţă este prietenoasă cu mediul. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. nullFairmont Winnipeg poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Fairmont Winnipeg 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Winnipeg?

1. J A Richardson Intl (Winnipeg, Canada)

7 km

Care sunt conditiile de intrare in Canada?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !