Fairmont Mount Kenya Safari Club din Mount Kenya

Mount Kenya PO Box 35

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Fairmont Mount Kenya Safari Club.

Detalii cazare

Acest hotel uimitor este situat în Nanyuki. Incinta numără 120 camere primitoare. Spaţiile comune ale proprietăţii includ conexiune Wi-Fi la internet. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Fairmont Mount Kenya Safari Club. Această proprietate este prietenoasă cu mediul. Toți oaspeții care stau la această proprietate vor aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite la Fairmont Mount Kenya Safari Club. Proprietatea dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. Fairmont Mount Kenya Safari Club poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Fairmont Mount Kenya Safari Club 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mount Kenya?

1. Nanyuki (Nanyuki, Kenya)

10 km

2. Nyeri (Nyeri, Kenya)

39 km

3. Buffalo Spring (Samburu, Kenya)

77 km

Care sunt conditiile de intrare in Kenya?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!