Fairfield Inn&Suites Montgomery Eastchase Pkwy din Montgomery

EastChase Parkway, 8970

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Fairfield Inn&Suites Montgomery Eastchase Pkwy.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se află în Montgomery. Clienţii se pot bucura de conexiunea wireless la internet disponibilă în spaţiile publice ale hotelului. Pentru confortul oaspeţilor, Fairfield Inn & Suites Montgomery EastChase Pkwy oferă servicii de recepţie 24h din 24h. La Fairfield Inn & Suites Montgomery EastChase Pkwy spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Există o parcare la Fairfield Inn & Suites Montgomery EastChase Pkwy. Dacă simt nevoia să fie răsfăţaţi, cei care stau în această clădire pot profita de facilităţile de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Fairfield Inn&Suites Montgomery Eastchase Pkwy 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Montgomery?

1. Dannelly Fld (Montgomery, Statele Unite ale Americii / SUA)

24 km

2. Sharpe Field (Tuskegee, Statele Unite ale Americii / SUA)

36 km

3. Auburn Opelika (Auburn, Statele Unite ale Americii / SUA)

70 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !