Exe Suites Reforma din Mexico City

RIO AMAZONAS, 78

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Exe Suites Reforma.

Detalii cazare

Acest hotel luxos este în Downtown. Un total de 36 unităţi de cazare sunt disponibile la Exe Suites Reforma pentru confortul oaspeţilor. Exe Suites Reforma a fost complet renovat în anul 2007. Exe Suites Reforma include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Având în vedere că această reşedinţă dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Totodată, la cerere, acest hotel recomandat familiilor cu copii oferă paturi suplimentare pentru copiii mici. Animalele de companie nu sunt acceptate în această unitate de cazare. Toți cei care stau în această unitate de cazare și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Oaspeţii pot profita de serviciul de transfer la aeroport. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Exe Suites Reforma 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mexico City?

1. Juarez Intl (Mexico City, Mexic)

8 km

2. Toluca (Mexico City, Mexic)

43 km

3. Cuernavaca (Cuernavaca, Mexic)

67 km

4. Huejotsingo (Puebla, Mexic)

87 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !