Exe Moncloa din Madrid

Calle Arcipreste De Hita, 10

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Exe Moncloa.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în Moncloa-Arguelles. Poziționată la 2. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Există stații de transport în comun la doar câțiva pași. Numărul total de dormitoare este de 161. În plus, în reşedinţă este disponibil accesul Wi-Fi. Călătorii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Exe Moncloa nu oferă paturi suplimentare la cerere. Exe Moncloa dispune de un total de 6 camere de oaspeţi recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Totodată, Exe Moncloa a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Exe Moncloa dispune de o gamă variată de experienţe culinare. Cei care stau în această clădire îşi pot restabili echilibrul trupului şi sufletului în cadrul facilităţilor de întreţinere şi relaxare de aici. Călătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Exe Moncloa 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Madrid?

1. Barajas (Madrid, Spania)

13 km

Care sunt conditiile de intrare in Spania?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !