Even Hotel Eugene din Eugene

Centennial Loop, 2133

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Even Hotel Eugene.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se află în Eugene. Incinta numără 100 camere primitoare. Cei care stau la această proprietate pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot contacta recepţia în orice moment al zilei. nullExistă o parcare. Totodată, EVEN Hotel Eugene a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Această unitate de cazare dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Cei care stau în această clădire se pot destinde şi refugia de rutina de zi cu zi în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie aici. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Even Hotel Eugene 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Eugene?

1. Eugene (Eugene, Statele Unite ale Americii / SUA)

12 km

2. Mcnary Field (Salem, Statele Unite ale Americii / SUA)

93 km

3. Roseburg Mnpl (Roseburg, Statele Unite ale Americii / SUA)

94 km

4. Newport (Newport, Statele Unite ale Americii / SUA)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp