Eurostars Residenza Cannaregio Hotel din Venetia

TripAdvisor, nota 4.0

Cannaregio 3210/a, Calle dei Riformati, Venice

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Eurostars Residenza Cannaregio Hotel.

Detalii cazare

Cuibărită la 2. 5 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor găsi principalele zone de distracție la 2. 0 kilometru(i) distanță. La 500 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cea mai apropiată plajă se află la 4. 5 kilometru(i) de hotel. Călătorii vor găsi aeroportul la 10. 0 kilometru(i). Proprietatea dispune de un total de 64 dormitoare. Cei care stau la această unitate de cazare pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Recepţia este deschisă 24/7. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullTotodată, această unitate de cazare a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Eurostars Residenza Cannaregio oferă un serviciu de transfer la aeroport. Cei care stau în această clădire se vor delecta cu mâncărurile servite în diferitele opţiuni gastronomice de aici. Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. Eurostars Residenza Cannaregio poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Eurostars Residenza Cannaregio 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Venetia 2024?

Obiective turistice Venetia

Localitatea Venetia

Veneţia cu barca

Regiunea Emilia Romagna

Shopping la San Marino

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Venetia?

1. Marco Polo (Venetia, Italia)

6 km

2. Treviso Sant Angelo (Venetia, Italia)

24 km

3. Ronchi Dei Legionari (Trieste, Italia)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Italia?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!