Eurana Boutique Hotel Chiang Mai din Chiang Mai

SOI 7 MOONMUANG RD, T. SRIPHOOM, A. MUANG, 7/1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Eurana Boutique Hotel Chiang Mai.

Detalii cazare

Oprițivă la Eurana Boutique Hotel să descoperiți minunile orașului Chiang Mai. Hotelul vă oferă o gamă largă de facilități pentru a vă asigura că veți avea o ședere plăcută. Toate facilitățile necesare, inclusiv WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, 24-ore recepţie, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, sunt la dispoziția dvs. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi ness gratuit, ceai gratuit, dulap, sufragerie separată, acces internet (wireless). Accesul la centru de fitness, piscină exterioară, spa, masaj, grădină hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. Comoditatea și comfortul face ca Eurana Boutique Hotel să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Chiang Mai.

Nume cazare de la furnizor: Eurana Boutique Hotel Chiang Mai 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Chiang Mai?

1. Chiang Mai Intl (Chiang Mai, Thailanda)

3 km

2. Lampang (Lampang, Thailanda)

78 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !