Eumarella Shores Noosa Lake Retreat din Sunshine Coast

251 Eumarella Road, 251

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Eumarella Shores Noosa Lake Retreat.

Detalii cazare

Eumarella Shores Noosa Lake Retreat este convenabil amplasat în zona populară Lake Weyba. Hotelul oferă oaspeților o gamă largă de servicii și echipament, dedicat să vă asigure comfort și comoditate. WiFi gratuit în toate camerele, şemineu, facilităţi pentru turişti cu handicap, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice sunt la dispoziția oaspeților, pentru a se bucura de acestea. Fiecare cameră de oaspeți este mobilat elegant și echipat cu echipament practic. Faceți o pauză după o ziuă lungă și folosiți canoe, trasee de drumeţie, pescuit, masaj, sporturi acvatice (nemotorizate). Comoditatea și comfortul face ca Eumarella Shores Noosa Lake Retreat să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Sunshine Coast.

Nume cazare de la furnizor: Eumarella Shores Noosa Lake Retreat 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sunshine Coast?

1. Noosa (Noosa, Australia)

1 km

2. Tewantin (Tewantin, Australia)

8 km

3. Maroochydore (Sunshine Coast, Australia)

18 km

4. Gympie (Gympie, Australia)

38 km

5. Caloundra (Caloundra, Australia)

40 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?