Estanplaza International din Sao Paolo

Sao Paolo, Sao Paulo, restul Braziliei, Brazilia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Estanplaza International.

Detalii cazare

Un total de 142 camere sunt disponibile la Estanplaza International pentru confortul oaspeţilor. Această unitate de cazare a fost renovată complet în anul 2014. Estanplaza International oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această proprietate. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Estanplaza International. Totodată, Estanplaza International a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Estanplaza International oferă, pentru comoditatea oaspeţilor, un serviciu de transfer. Estanplaza International dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Estanplaza International 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sao Paolo?

1. Congonhas (Sao Paolo, Brazilia)

4 km

2. Guarulhos Intl (Sao Paolo, Brazilia)

32 km

3. Viracopos (Sao Paolo, Brazilia)

81 km

4. Campinas Intl (Campinas, Brazilia)

81 km

Care sunt conditiile de intrare in Brazilia?