Estanplaza International din Sao Paolo

Sao Paolo, Sao Paulo, restul Braziliei, Brazilia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Estanplaza International.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este localizat în Sao Paulo - City. Această unitate de cazare dispune de 142 dormitoare. Estanplaza International a fost complet renovat în anul 2014. În plus, în unitate de cazare este disponibil accesul Wi-Fi. Pentru confortul oaspeţilor, Estanplaza International oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. Există o parcare. Toți oaspeții care stau la această unitate de cazare sunt bineveniţi în această proprietate ecologică. Oaspeţii care stau la această proprietate pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Estanplaza International 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sao Paolo?

1. Congonhas (Sao Paolo, Brazilia)

4 km

2. Guarulhos Intl (Sao Paolo, Brazilia)

32 km

3. Viracopos (Sao Paolo, Brazilia)

81 km

4. Campinas Intl (Campinas, Brazilia)

81 km

Care sunt conditiile de intrare in Brazilia?