Estanplaza Funchal Faria Lima din Sao Paolo

Sao Paolo, Sao Paulo, restul Braziliei, Brazilia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Estanplaza Funchal Faria Lima.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este localizat în Sao Paulo - City. Călătorii vor găsi aeroportul la 2. 5 kilometru(i). Această proprietate dispune de 162 dormitoare confortabile. Acest hotel a fost ultima oară renovat în anul 2014. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Recepţia este deschisă 24/7. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Estanplaza Funchal Faria Lima. Cei care stau în această clădire și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Totodată, Estanplaza Funchal Faria Lima a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Estanplaza Funchal Faria Lima oferă un serviciu de transfer la aeroport. Călătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. Unele dintre aceste servicii ale Estanplaza Funchal Faria Lima pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Estanplaza Funchal Faria Lima 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sao Paolo?

1. Congonhas (Sao Paolo, Brazilia)

4 km

2. Guarulhos Intl (Sao Paolo, Brazilia)

28 km

3. Viracopos (Sao Paolo, Brazilia)

79 km

4. Campinas Intl (Campinas, Brazilia)

79 km

Care sunt conditiile de intrare in Brazilia?