Estanplaza Funchal Faria Lima din Sao Paolo

Sao Paolo, Sao Paulo, restul Braziliei, Brazilia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Estanplaza Funchal Faria Lima.

Detalii cazare

Clienții vor găsi aeroportul la 2. 5 kilometru(i). Un total de 162 camere de oaspeţi sunt disponibile la Estanplaza Funchal Faria Lima pentru confortul oaspeţilor. Estanplaza Funchal Faria Lima a fost complet renovat în anul 2014. În plus, în proprietate este disponibil accesul Wi-Fi. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Din nefericire, nu există dormitoare în care oaspeţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Există o parcare la Estanplaza Funchal Faria Lima. Estanplaza Funchal Faria Lima este loial practicilor durabile ecologice. Clienţii pot apela la serviciul de transfer la aeroport. Hotelul oferă facilităţi de afaceri. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Estanplaza Funchal Faria Lima 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sao Paolo?

1. Congonhas (Sao Paolo, Brazilia)

4 km

2. Guarulhos Intl (Sao Paolo, Brazilia)

28 km

3. Viracopos (Sao Paolo, Brazilia)

79 km

4. Campinas Intl (Campinas, Brazilia)

79 km

Care sunt conditiile de intrare in Brazilia?