Essence Apartments Chermside din Brisbane

541 Rode Road, 541

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Essence Apartments Chermside.

Detalii cazare

Essence Serviced Apartments este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Brisbane. Hotelul vă oferă o gamă largă de facilități pentru a vă asigura că veți avea o ședere plăcută. WiFi gratuit în toate camerele, laundromat, servicii taxi, scaun cu rotile accesibil, bucătărie sunt la dispoziția oaspeților, pentru a se bucura de acestea. Relaxați-vă în camerele de oaspeți confortabile, dintre care unele oferă televizor ecran plat, baie suplimentară, toaletă suplimentară, rack pentru haine, ness gratuit. Faceți o pauză după o ziuă lungă și folosiți centru de fitness, masaj, biliard, grădină, cameră de jocuri. Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Essence Serviced Apartments vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Essence Serviced Apartments 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Brisbane?

1. Brisbane (Brisbane, Australia)

9 km

2. Caloundra (Caloundra, Australia)

66 km

3. Southport (Southport, Australia)

74 km

4. Maroochydore (Sunshine Coast, Australia)

87 km

5. Coolangatta (Gold Coast, Australia)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?