Espresso Montreal Centre-Ville din Montreal

1005 GUY STREET

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Espresso Montreal Centre-Ville.

Detalii cazare

Poziționată chiar în centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. La 25 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Clienții vor găsi aeroportul la 17. 0 kilometru(i). Cele 225 unități de cazare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Hotel Espresso Montreal a fost complet recondiţionat în anul 2007. Cei care stau la acest hotel pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Hotel Espresso Montreal furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa din incintă. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Espresso Montreal 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Montreal?

1. Saint Hubert (Montreal, Canada)

11 km

2. P Trudeau Intl (Montreal, Canada)

14 km

3. Mirabel (Montreal, Canada)

40 km

4. Bromont (Bromont, Canada)

69 km

5. Regional (Cornwall, Canada)

89 km

6. Plattsburgh Intl Apt (Plattsburgh, Statele Unite ale Americii / SUA)

91 km

Care sunt conditiile de intrare in Canada?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !