Esplendor El Calafate din El Calafate

TripAdvisor, nota 4.0

Presidente Peron 1143, El Calafate

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Esplendor El Calafate.

Detalii cazare

Clienții pot accesa mijloacele de transport public la o distanță de 2. 0 kilometru(i). Călătorii vor găsi aeroportul la 16. 7 kilometru(i). Esplendor El Calafate dispune de un total de 57 dormitoare. Esplendor El Calafate a fost complet recondiţionat în anul 2005. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Clienţii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Esplendor El Calafate nu oferă paturi suplimentare la cerere. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Esplendor El Calafate. Totodată, această proprietate a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această unitate de cazare, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Esplendor El Calafate 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de El Calafate?

1. Lago Argentino (Lago Argentino, Argentina)

1 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !