Espana din Sarajevo

Ive Andrića bb, Lukavica

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Espana.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se află în Sarajevo. Poziționat la 6. 5 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Există stații de transport în comun la 6. 0 kilometru(i) distanță. Oaspeții vor găsi aeroportul la 3. 5 kilometru(i). Proprietatea cuprinde un total de 40 dormitoare confortabile. Acest hotel a fost realizat în anul 2013. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Espana nu oferă paturi suplimentare la cerere. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Espana 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sarajevo?

1. International (Sarajevo, Bosnia-Herzegovina)

2 km

2. International (Mostar, Bosnia-Herzegovina)

73 km

Care sunt conditiile de intrare in Bosnia-Herzegovina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !