Es Saadi Marrakech Resort-Hotel din Marrakesh

Avenue El Quadisia - Hivernage

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Es Saadi Marrakech Resort-Hotel.

Detalii cazare

La 1900 kilometru(i), călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Clienții vor găsi aeroportul la 1600 kilometru(i). Un total de 150 camere de oaspeți sunt disponibile pentru confortul acestora. Acest hotel a fost restructurat în anul 2009. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Es Saadi Marrakech Resort - Hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Es Saadi Marrakech Resort - Hotel nu oferă paturi suplimentare la cerere. Dacă simt nevoia să fie răsfăţaţi, cei care stau în această unitate de cazare pot profita de facilităţile de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Călătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. Oferta variată de divertisment pusă la dispoziţie în această proprietate garantează faptul că oaspeţii săi se vor bucura de o şedere deosebit de plăcută. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Es Saadi Marrakech Resort-Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Marrakesh?

1. Menara (Marrakesh, Maroc)

2 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !