Ensana Therma Aqua din Heviz

Kossuth Lajos Utca 13-15, 13-15

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ensana Therma Aqua.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este situat în Heviz. null Reşedinţa oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. La cerere, Ensana Therma Aqua oferă paturi suplimentare pentru copiii mici. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Această proprietate a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Oaspeţii care stau la această unitate de cazare pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Această unitate de cazare se mândreşte cu gama largă de facilităţi de întreţinere şi relaxare oferite, ideale pentru destindere şi pentru menţinerea unui corp sănătos şi în formă. Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura de opţiunile de divertisment de aici. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Ensana Therma Aqua 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Heviz 2024?

Obiective turistice Heviz

Localitatea Budapesta

Bastionul Pescarilor

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Heviz?

1. Sarmellek (Balaton, Ungaria)

10 km

Care sunt conditiile de intrare in Ungaria?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%