Embassy Suites San Antonio Riverwalk Downtown din San Antonio

125 E. HOUSTON STREET

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Embassy Suites San Antonio Riverwalk Downtown.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în Riverwalk. Un total de 285 camere de oaspeţi sunt disponibile la Embassy Suites San Antonio Riverwalk Downtown pentru confortul oaspeţilor. Embassy Suites San Antonio Riverwalk Downtown include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Călătorii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Embassy Suites San Antonio Riverwalk Downtown nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Embassy Suites San Antonio Riverwalk Downtown promovează o politică durabilă. Delegaţiile pot dori să organizeze o întâlnire la acest hotel, ideal pentru călătoriile de afaceri. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Embassy Suites San Antonio Riverwalk Downtown 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de San Antonio?

1. San Antonio Intl (San Antonio, Statele Unite ale Americii / SUA)

11 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !