Embassy Suites Portland Downtown din Portland

319 SW PINE STREET

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Embassy Suites Portland Downtown.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se află în Downtown. Embassy Suites by Hilton Portland Downtown numără un total de 276 dormitoare. Proprietatea oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această unitate de cazare. nullExistă o parcare la Embassy Suites by Hilton Portland Downtown. Această unitate de cazare promovează o politică durabilă. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile şi serviciile de afaceri şi de întâlnire care le sunt puse la dispoziţie pentru un plus de confort. Opţiunile de divertisment ale acestei unităţi de cazare au fost gândite pentru a fi pe placul tuturor tipurilor de călători. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Embassy Suites By Hilton Portland Downtown 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Portland?

1. Portland Intl (Portland, Statele Unite ale Americii / SUA)

9 km

2. Mcnary Field (Salem, Statele Unite ale Americii / SUA)

72 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !