Embassy Suites Oklahoma City din Oklahoma City

Northwest Expressway, 3233

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Embassy Suites Oklahoma City.

Detalii cazare

Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 13. 8 kilometru(i) de hotel. Călătorii vor găsi aeroportul la 2. 8 kilometru(i). Embassy Suites by Hilton Oklahoma City Northwest dispune de un total de 216 dormitoare. În plus, în unitate de cazare este disponibil accesul Wi-Fi. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. nullEmbassy Suites by Hilton Oklahoma City Northwest furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Embassy Suites by Hilton Oklahoma City Northwest promovează o politică durabilă. Reşedinţa dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. Opţiunile de divertisment puse la dispoziţie vor impresiona cu siguranţă toţi oaspeţii. Unele dintre aceste servicii ale Embassy Suites by Hilton Oklahoma City Northwest pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Embassy Suites By Hilton Oklahoma City Northwest 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Oklahoma City?

1. Wiley Post (Oklahoma City, Statele Unite ale Americii / SUA)

6 km

2. Will Rogers World (Oklahoma City, Statele Unite ale Americii / SUA)

15 km

3. Searcy Fld (Stillwater, Statele Unite ale Americii / SUA)

81 km

4. Woodring Mncpl (Enid, Statele Unite ale Americii / SUA)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !