Embassy Suites Hotel Montreal din Montreal

St Antoine West, 208

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Embassy Suites Hotel Montreal.

Detalii cazare

Situată la 500 metri de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Acest hotel dispune de 210 unităţi de cazare confortabile. Embassy Suites Hotel Montreal a fost complet recondiţionat în anul 2007. În plus, accesul Wi-Fi este disponibil în spaţiile comune ale proprietăţii. Cei care stau în această clădire se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Embassy Suites Hotel Montreal nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullCei care stau în această clădire și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Această proprietate durabilă ecologic a obţinut certificarea . Embassy Suites Hotel Montreal se bucură de facilităţi funcţionale de business, ideale pentru călătorii de afaceri. Vizitatorii se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa al proprietăţii. Persoanelor mai active le sunt puse la dispoziţie numeroase sporturi şi activităţi. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Embassy Suites Hotel Montreal 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Montreal?

1. Saint Hubert (Montreal, Canada)

10 km

2. P Trudeau Intl (Montreal, Canada)

15 km

3. Mirabel (Montreal, Canada)

41 km

4. Bromont (Bromont, Canada)

68 km

5. Regional (Cornwall, Canada)

90 km

6. Plattsburgh Intl Apt (Plattsburgh, Statele Unite ale Americii / SUA)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Canada?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !