Embassy Suites Hotel El Paso din El Paso

6100 Gateway East

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Embassy Suites Hotel El Paso.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se găsește în El Paso. Un total de 187 camere de oaspeţi sunt disponibile la Embassy Suites by Hilton El Paso pentru confortul oaspeţilor. În plus, în unitate de cazare este disponibil accesul Wi-Fi. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Totodată, Embassy Suites by Hilton El Paso a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile şi serviciile de afaceri şi de întâlnire care le sunt puse la dispoziţie pentru un plus de confort. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Embassy Suites By Hilton El Paso 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de El Paso?

1. El Paso Intl (El Paso, Statele Unite ale Americii / SUA)

2 km

2. Ciudad Juarez Intl (Ciudad Juarez, Mexic)

16 km

3. Las Cruces Mnpl (Las Cruces, Statele Unite ale Americii / SUA)

72 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp