El Sueno Hotel&Spa din Puebla

9 ORIENTE - CENTRO HISTORICO, 12

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul El Sueno Hotel&Spa.

Detalii cazare

Amplasat în Puebla, acest hotel boutique încântător este exclusiv pentru adulți. Situat la 700 metri de centrul orașului, hotelul boutique permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 22. 2 kilometru(i). El Sueño Hotel & Spa numără un total de 20 dormitoare. Această proprietate a fost construită în anul 1900 şi renovată în anul 2003. El Sueño Hotel & Spa include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Călătorii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Din nefericire, nu există camere în care oaspeții care stau la această proprietate să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. El Sueño Hotel & Spa furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Clienţii se pot destinde şi refugia de rutina de zi cu zi în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie de această proprietate. Salonul de luat masa îi invită pe toți oaspeții care stau la această proprietate să savureze feluri de mâncare delicioase într-o ambianţă elegantă. Unele dintre aceste servicii ale El Sueño Hotel & Spa pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: El Sueno Hotel&Spa 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Puebla?

1. Huejotsingo (Puebla, Mexic)

22 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !