El Pueblito Sayulita din Puerto Vallarta

Playa Azul 10, 10

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul El Pueblito Sayulita.

Detalii cazare

Cuibărită la 500 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Unitatea de cazare se află la 100 metri de cea mai apropiată plajă. Oaspeții vor găsi aeroportul la 38000 kilometru(i). Această unitate de cazare dispune de 23 camere de oaspeți confortabile. Proprietatea a fost construită în anul 2017. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. La această reşedinţă, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Există o parcare. Clienţii se vor bucura de o şedere plăcută în această proprietate care oferă o gamă uriaşă de facilităţi de divertisment. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: El Pueblito Sayulita 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Puerto Vallarta?

1. Ordaz (Puerto Vallarta, Mexic)

28 km

2. Tepic (Tepic, Mexic)

86 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp