El Espanol Centro Historico din Merida

Calle 69 No. 543-C Entre calles 70 y 72

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul El Espanol Centro Historico.

Detalii cazare

Cuibărit la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Un total de 47 dormitoare sunt disponibile la El Español Centro Historico pentru confortul oaspeţilor. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, acest hotel a fost renovat integral în anul 2008. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Există o parcare. El Español Centro Historico este loial practicilor durabile ecologice. El Español Centro Historico se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: El Espanol Centro Historico 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Merida?

1. Rejon (Merida, Mexic)

4 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!