El Espanol Centro Historico din Merida

Calle 69 No. 543-C Entre calles 70 y 72

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul El Espanol Centro Historico.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este în Merida. Situată la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Acest hotel oferă un total de 47 unităţi de cazare. El Español Centro Historico a fost complet recondiţionat în anul 2008. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. El Español Centro Historico oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Există o parcare la El Español Centro Historico. Acestui hotel i-a fost acordată certificarea . Salonul de luat masa îi invită pe toți oaspeții care stau la această proprietate să savureze feluri de mâncare delicioase într-o ambianţă elegantă. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această unitate de cazare, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: El Espanol Centro Historico 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Merida?

1. Rejon (Merida, Mexic)

4 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?