El Casco Art Hotel din San Carlos De Bariloche

Av Bustillo Km 11.5, Bariloche

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul El Casco Art Hotel.

Detalii cazare

Proprietatea se află la 6. 4 kilometru(i) de pârtii. Hotelul se află la 300 metri de cea mai apropiată plajă. Oaspeții vor găsi aeroportul la 22. 8 kilometru(i). Un total de 33 camere sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Recepţia este deschisă 24/7. Această reşedinţă nu oferă paturi suplimentare la cerere. Aceasta este o proprietate recomandată persoanelor cu dizabilităţi. Proprietatea dispune, de asemenea, de 1 unitate de cazare recomandată persoanelor cu dizabilităţi. Oaspeţii pot profita de parcare. Această unitate de cazare este loială practicilor ecologice. Există un serviciu de transfer la aeroport special gândit pentru comoditatea oaspeţilor. Vizitatorii se pot destinde şi revigora în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie de această proprietate. Clienţii se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa al proprietăţii. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această unitate de cazare este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot revitaliza după o zi lungă de muncă sau de vizitat oraşul cu o masă delicioasă savurată la una dintre opţiunile culinare din incintă. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: El Casco Art Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de San Carlos De Bariloche?

1. Bariloche Intl (San Carlos De Bariloche, Argentina)

22 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică