El Carmelo Mountain Lodge din Mendoza

AVE LOS CONDORES, 9700 2

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul El Carmelo Mountain Lodge.

Detalii cazare

Poziționată la 9. 0 kilometru(i) de centrul orașului, cabana asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea este la 9. 0 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Vizitatorii vor găsi numeroase stații de transport public la doar câțiva pași. Toți cei care stau în această unitate de cazare se vor bucura de o şedere liniştită şi odihnitoare în incintă, deoarece există un total de 4 camere de oaspeți. Această reşedinţă a fost complet recondiţionată în anul 2019. Unitatea de cazare oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. El Carmelo Mountain Lodge oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care vizitatorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Călătorii pot profita de parcare. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: El Carmelo Mountain Lodge 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mendoza?

1. El Plumerillo (Mendoza, Argentina)

44 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică