Edenia Punta Soberana din El Calafate

TripAdvisor, nota 4.5

Manzana 642, El Calafate

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Edenia Punta Soberana.

Detalii cazare

Situat la 700 metri de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Hotelul oferă acces ușor înspre principalele stații de transport public ale orașului. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 8000 kilometru(i). Hotelul este la 5000 kilometru(i) de port. Edenia Punta Soberana numără un total de 54 unităţi de cazare. Această unitate de cazare a fost restructurată în anul 2007. Proprietatea oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Clienţii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Edenia Punta Soberana. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Această proprietate este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Oaspeţii care stau la această unitate de cazare pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Vizitatorii pot profita de serviciul de catering oferit de proprietate. Reşedinţa poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Edenia Punta Soberana 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de El Calafate?

1. Lago Argentino (Lago Argentino, Argentina)

5 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !