Eden Roc din Locarno

Via Albarelle, 16

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Eden Roc.

Detalii cazare

Acest hotel luxos, perfect ca destinație de familie, este situat în Ascona. Situată la 500 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 850 metru(i) de unitatea de cazare. La 800 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Unitatea de cazare se află la 1. 2 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 44. 0 kilometru(i). null Această proprietate a fost renovată complet în anul 1998. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Eden Roc oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullEden Roc furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Această proprietate este prietenoasă cu mediul. Eden Roc oferă un serviciu de transfer la aeroport. În această reşedinţă există numeroase servicii de întreţinere şi relaxare de care oaspeţii pot profita. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această unitate de cazare, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Clienţii vor aprecia opţiunile de luat masa disponibile în această unitate de cazare. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor la Eden Roc pentru confortul acestora. Eden Roc oferă o gamă variată de activităţi şi opţiuni de divertisment ideale pentru cei care iubesc să facă sport sau care doresc pur şi simplu să se bucure mişcare în aer liber. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Eden Roc 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Locarno?

1. Agno (Lugano, Elvetia)

19 km

2. Malpensa (Milano, Italia)

58 km

3. Linate (Milano, Italia)

85 km

4. Bergamo Orio Al Serio (Milano, Italia)

89 km

5. Engadin (St. Moritz, Elvetia)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!