Eden Roc din Locarno

Via Albarelle, 16

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Eden Roc.

Detalii cazare

Poziționată la 500 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 850 metru(i) de proprietate. La 800 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Hotelul se află la 1. 2 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 44. 0 kilometru(i). Această unitate de cazare oferă un total de 95 dormitoare. Eden Roc s-a bucurat de renovare în anul 1998. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Eden Roc oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această unitate de cazare. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Călătorii sunt bineveniţi la această unitate de cazare ecologică. Oaspeţii care stau la această reşedinţă pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot destinde şi revigora în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie aici. Eden Roc dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Călătorii vor fi încântaţi de mesele servite în proprietate. Oferta variată de divertisment pusă la dispoziţie în această unitate de cazare garantează faptul că oaspeţii săi se vor bucura de o şedere deosebit de plăcută. Eden Roc oferă activităţi sportive şi de petrecere a timpului liber. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Eden Roc 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Locarno?

1. Agno (Lugano, Elvetia)

19 km

2. Malpensa (Milano, Italia)

58 km

3. Linate (Milano, Italia)

85 km

4. Bergamo Orio Al Serio (Milano, Italia)

89 km

5. Engadin (St. Moritz, Elvetia)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!