Econo Lodge Bossier City din Shreveport

1836 Old Minden Road

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Econo Lodge Bossier City.

Detalii cazare

Acest hotel nepretențios se găsește în Bossier City. Un total de 112 dormitoare sunt disponibile în incintă. Cei care stau la această unitate de cazare pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Având grijă de nevoile speciale ale oaspeţilor, această proprietate dispune de o serie de dormitoare accesibile cu scaune cu rotile. Cei care stau în această clădire pot profita de parcare. Această unitate de cazare dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Econo Lodge Bossier City 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shreveport?

1. Regional (Shreveport, Statele Unite ale Americii / SUA)

12 km

2. Gregg County (Longview, Statele Unite ale Americii / SUA)

94 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp