East Legend Hotel din Baku

XANLAR STR., 38

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul East Legend Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în Baku. Poziționată la 1000 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Principalele zone de distracție se află la 2. 4 kilometru(i) de unitatea de cazare. La 350 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 30. 0 kilometru(i). Un total de 18 camere sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această reşedinţă a fost renovată integral în anul 2010. Cei care stau la acest hotel pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Pentru confortul oaspeţilor, această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există dormitoare în care oaspeţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. null Oferta variată de divertisment pusă la dispoziţie la acest hotel garantează faptul că oaspeţii săi se vor bucura de o şedere deosebit de plăcută. East Legend Hotel poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: East Legend Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Baku?

1. Heydar Aliyev Intl (Baku, Azerbaidjan)

22 km

Care sunt conditiile de intrare in Azerbaidjan?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%