East Hotel And Apartments din Canberra

69 Canberra Avenue, 69

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul East Hotel And Apartments.

Detalii cazare

Oprițivă la East Hotel and Apartments să descoperiți minunile orașului Canberra. Hotelul oferă oaspeților o gamă largă de servicii și echipament, dedicat să vă asigure comfort și comoditate. WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice sunt la dispoziția oaspeților, pentru a se bucura de acestea. Conceput și decorat ca oaspeții să se simtă ca și acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi centru de fitness. Personal prietenos, facilități extraordinare și proximitatea la tot ce poate oferi Canberra este un motiv întemeiat de ce să alegeți East Hotel and Apartments pentru sejurul dvs.

Nume cazare de la furnizor: East Hotel And Apartments 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Canberra?

1. Canberra (Canberra, Australia)

5 km

2. Goulburn (Goulburn, Australia)

78 km

3. Tumut (Tumut, Australia)

81 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?