Dusitd2 Salwa Doha din Doha

Wadi Al Markh, 7

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Dusitd2 Salwa Doha.

Detalii cazare

dusitD2 Salwa Doha numără un total de 235 dormitoare. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Clienţii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. dusitD2 Salwa Doha nu oferă paturi suplimentare la cerere. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Există o parcare. Totodată, această unitate de cazare a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Cei care stau în această clădire se pot folosi de serviciul de transfer la aeroport. dusitD2 Salwa Doha se bucură de facilităţi funcţionale de business, ideale pentru călătorii de afaceri. Clienţii îşi pot restabili echilibrul trupului şi sufletului în cadrul facilităţilor de întreţinere şi relaxare ale unităţii de cazare. Cei care stau în această clădire îşi pot răsfăţa papilele gustative la restaurantul de aici. Vizitatorii vor putea să guste o gamă variată de specialităţi culinare atrăgătoare, care vin în întâmpinarea nevoilor fiecărui tip de călător. dusitD2 Salwa Doha poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Dusitd2 Salwa Doha 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Doha?

1. Doha Intl (Doha, Qatar)

4 km

Care sunt conditiile de intrare in Qatar?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică