Durham Lodge Bed&Breakfast din Perth

165 Shepperton Road, 165

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Durham Lodge Bed&Breakfast.

Detalii cazare

Situat într-o locație de prim rang din Perth, Durham Lodge Bed & Breakfast vă pune la picioare tot ceea ce poate oferi acest oraș. Pentru oaspeții săi locul de cazare oferă o gamă largă de servicii și dotări proiectate să vă asigure confort și comoditate. Staff-ul orientat spre deservire vă va întâmpina și vă va îndruma când veți fi la Durham Lodge Bed & Breakfast. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel încât să ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă facilități utile cum ar fi televizor ecran plat, ness gratuit, ceai gratuit, aşternuturi, oglindă. Delectați-vă cu facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi grădină. Indiferent de motivele vizitei dumneavoastră în Perth, Durham Lodge Bed & Breakfast vă va face să vă simțiți pe loc ca acasă.

Nume cazare de la furnizor: Durham Lodge Bed&Breakfast 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Perth?

1. Perth (Perth, Australia)

7 km

2. Rottnest Island (Rottnest Island, Australia)

33 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !