Dream Hotel din Zagreb

Zagreb, Croatia Centrala, Croatia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Dream Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este în Zagreb. Cuibărită la 2 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Unitatea de cazare oferă acces ușor înspre principalele stații de transport public ale orașului. Oaspeții vor găsi aeroportul la 3 metri. Vizitatorii se vor bucura de un sejur liniştitor şi odihnitor la Dream Hotel deoarece există un total de 10 dormitoare. Dream Hotel a fost construit în anul 2009. În plus, accesul Wi-Fi este disponibil în spaţiile comune ale proprietăţii. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Dream Hotel furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Există un serviciu de transfer la aeroport special gândit pentru comoditatea oaspeţilor. Dream Hotel dispune de o gamă variată de experienţe culinare. Oferind diverse opţiuni de luat masa, Dream Hotel vine în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi.

Nume cazare de la furnizor: Dream Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Zagreb?

1. Pleso (Zagreb, Croatia)

2 km

2. Edvard Rusjan (Maribor, Slovenia)

89 km

Care sunt conditiile de intrare in Croatia?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!