Doubletree Resort By Hilton Hotel Paradise Valley din Phoenix

NORTH SCOTTSDALE ROAD, 5401

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Doubletree Resort By Hilton Hotel Paradise Valley.

Detalii cazare

Cele 378 unități de cazare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. DoubleTree Resort by Hilton Hotel Paradise Valley oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la DoubleTree Resort by Hilton Hotel Paradise Valley. nullExistă o parcare la DoubleTree Resort by Hilton Hotel Paradise Valley. Această unitate de cazare este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. DoubleTree Resort by Hilton Hotel Paradise Valley se bucură de facilităţi funcţionale de business, ideale pentru călătorii de afaceri. În ceea ce priveşte relaxarea, clienţii vor fi răsfăţaţi cu o gamă variată de oportunităţi de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. DoubleTree Resort by Hilton Hotel Paradise Valley se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Persoanele mai active vor avea posibilitatea să practice numeroase sporturi şi activităţi la acest hotel. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot amuza cu opţiunile de divertisment oferite aici. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Doubletree Resort By Hilton Hotel Paradise Valley 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Phoenix?

1. Sky Harbor Intl (Phoenix, Statele Unite ale Americii / SUA)

11 km

2. Scottsdale Mncpl (Phoenix, Statele Unite ale Americii / SUA)

11 km

3. Falcon Field (Mesa, Statele Unite ale Americii / SUA)

19 km

4. Deer Valley (Phoenix, Statele Unite ale Americii / SUA)

23 km

5. Williams Gateway Arpt (Phoenix, Statele Unite ale Americii / SUA)

32 km

6. Payson (Payson, Statele Unite ale Americii / SUA)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !