Doubletree By Hilton Wanning din Wanning

SHIMEI PENINSULA OFFICE BUILDING

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Doubletree By Hilton Wanning.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat este localizat în Shimei Bay. Unitatea de cazare cuprinde un total de 296 camere de oaspeți confortabile. Această reşedinţă a fost ridicată în anul 2018. DoubleTree Resort by Hilton Hainan – Xinglong Lake oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Există o parcare la DoubleTree Resort by Hilton Hainan – Xinglong Lake. nullUnitatea de cazare dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. DoubleTree Resort by Hilton Hainan – Xinglong Lake oferă divertisment croit pe măsura nevoilor oaspeţilor. DoubleTree Resort by Hilton Hainan – Xinglong Lake poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Doubletree Resort By Hilton Hainan 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Wanning?

1. Sanya (Sanya, China)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp